با پیشرفت روزافزون علم و تکنولوژی، كسب و كارهای اینترنتی نیز بروز و ظهور بیشتری پیدا كردند،
یکی از آنها حرفه فریلنسینگ است.

یکی از اهداف ما در راستای کسب درآمد بانوان ، همراهی در جهت پیمودن مسیری كامل برای تبدیل شدن بانوان تحصیل‌کرده به یک فریلنسر موفقِ متخصص است.

همچنین این آکادمی در نظر دارد با برگزاری کارگاه‌ها و دوره‌های آموزشی کوتاه‌مدت و بلند مدت در حوزه‌های کاربردی مانند: برنامه‌نویسی، مهارت‌های گرافیکی، توسعه فردی، علوم مربوط به رسانه و فضای مجازی، مفاهیم مربوط به کارآفرینی و کسب و کار، بازاریابی و تبلیغات، مباحث روانشناختی و… توانمندی و مهارت بانوان را افزایش دهد.

چشم انداز هیوا این است كه به امید الطاف الهی در آینده بتوانیم مركزی پویا و فعال در ارتقا سطح دانش و مهارت‌های تخصصی بانوان تحصیل‌کرده و معتبرترین برند در بخش آموزش‌های كاربردی و تخصصی بانوان نخبه بشویم.

تیم هیوا، متشکل از بانوانی با سابقه فعالیت چند ساله در اکوسیستم علم و فناوری کشور و هم‌چنین فضاها و محفل‌های مادرانه و دخترانه می‌باشد و بعضی از اعضای آکادمی، در کنار فرزند خود، تیم را همراهی می‌کنند…

فعالیت‌های انجام شده هیوا:
برگزاری بوت‌کمپ تخصصی آموزش اندروید و مهارت‌های فریلنسینگ از اسفند ۱۴۰۰ الی مهر ۱۴۰۱

فعالیت در فضای مجازی جهت معرفی و گفتمان‌سازی فعالیت تخصصی و فریلنسینگ بانوان

همکاری و برگزاری نشست انتقال تجربه با مجموعه کایا و رایاکالج با بیش از ۴ سال سابقه فعالیت در این حوزه و به عنوان اولین و تنها مجموعه‌های فعال در این حوزه در سطح کشور

اقدام به برگزاری بوت‌کمپ تصویرسازی در سال ۱۴۰۱

حضور در نمایشگاه کار صدف

هیوا یعنی امید
با همراهی آکادمی هیوا، قدمی پر نشاط و پر امید به سمت پیشرفت و آینده بردارید‌‌‌‌….

درباره آکادمی هیوا

یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌های آکادمی هیوا، عدم فعالیت علمی و تخصصی جمع کثیری از بانوان دانشجو و به ویژه فارغ‌التحصیل است كه پس از خارج شدن از دانشگاه و محیط علمی دانشگاهی، دچار رخوت شده و در فضای تحصیلی خود رو به انفعال میروند.
هم چنین كمرنگ بودن نقش و حضور بانوان در اکوسیستم علم و فناوری کشور و شرایط سخت اقتصادی و تحریم‌های موجود ما را برآن داشت تا جهت رفع این مسائل برآییم.

آكادمی هیوا مجموعه‌ای است كه در نظر دارد با ارائه‌ی آموزش‌های مختلف به مهارت‌افزایی و دانش‌افزایی تخصصی بانوان همراه با کسب درآمد ایشان كمک كند؛

و با درنظرگیری اقتضائات كاری بانوان و نقش‌‌ها و وظایف مختلف ایشان در خانواده و اجتماع، با آموزش مهارت‌های نرم لازم، برای كسب پروژه‌های ترجیحا دوركاری در جهت اشتغال‌زایی این بانوان قدمی بردارد.
بدین صورت چالش بانوان عزیزی که به علت مناسب نبودن محیط‌های شغلی و یا منعطف نبودن زمان کاری، از عرصه فعالیت فاصله گرفته‌اند، چالش محوری‌ای مدنظر آکادمی هیوا هست و تلاش با بر یافتن راه‌حل‌هایی برای حل آن است…

فهرست